Protectia datelor


Conform cerintelor Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date,modificata si completata si ale Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C.STARLOOK S.R.L.,are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate,datele personale pe care ni le furnizati despre dvs.,un membru al familiei dvs. ori alta persoana .

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre site numai in scopul declarat al acestui site,pentru a transmite confirmarea si livrarea comenzilor.
Datele solicitate pe acest site sunt :numele,prenumele,CNP-ul,numarul de telefon,domiciliul si adresa de e-mail.In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar:adresa de livrare,adresa de facturare si modalitatea de plata.
Starlook.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si deasemenea sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.